Koble til My Kaspersky

Etter at du har installert Kaspersky Password Manager, blir du bedt om å logge på My Kaspersky med en My Kaspersky-konto. Hvis du har brukt et annet program fra Kaspersky, for eksempel Kaspersky Password Manager for en annen enhet eller Kaspersky Internet Security, har du sannsynligvis allerede en My Kaspersky-konto. Bruk den til å logge på. Opprett en konto hvis du ikke har en allerede.

Straks du har koblet enheten til My Kaspersky-portalen, starter synkronisering av data på alle enhetene som bruker Kaspersky Password Manager og er koblet til samme My Kaspersky-konto.

Logge på My Kaspersky med den eksisterende kontoen

Opprette en My Kaspersky-konto fra programgrensesnittet

Alle enheter som er tilkoblet My Kaspersky med samme My Kaspersky-konto, har tilgang til samme skylager.